Vanaf 1 februari 2019 worden de activiteiten van GLOBE EXPERTS, dat geleid wordt door Olivier Courtejoie, geïntegreerd in KVDS.be

Deze integratie impliceert dat dhr. Olivier Courtejoie vanaf 1 februari deel uitmaakt van het KVDS.be team. Hij blijft volledig actief als expert, en met zijn jarenlange ervaring versterkt hij ons team van experten, daarbij geruggesteund door onze sterke administratie.

Bert Smets: “Een bijkomend voordeel is dat KVDS.be vanaf heden ook beschikt over een uitvalsbasis in het hartje van Wallonië, naast de hoofdzetel in Antwerpen en de vestiging in Brugge, zodat wij nog accurater in de Waalse, Luxemburgse en Noord-Franse regio’s onze service kunnen aanbieden.”

Het is de ambitie van KVDS.be om de groei verder te ontwikkelen. Kurt Vanderspinnen : “Ons kantoor heeft sinds de oprichting een geleidelijke en constante groei gekend. Het is onze ambitie om dit de komende jaren verder te zetten en te versterken. De integratie van de activiteiten van Olivier, is hierin een belangrijke stap. Naast groei blijft echter de kwaliteit en flexibiliteit van onze dienstverlening het allerbelangrijkste, net zoals een zeer stipte opvolging van de dossiers.”

De activiteiten van beide vennootschappen sluiten perfect bij elkaar aan, zodat door de bundeling van de krachten onze marktpositie verstevigd wordt.

Hierdoor is KVDS.be in staat de dienstverlening verder te optimaliseren en uit te breiden.