Tracering verduisterde voertuigen

De afgelopen weken heeft KVDS.be diverse ladingdiefstallen onderzocht en behandeld.

Tussendoor ontvingen wij eveneens meerdere opdrachten voor het traceren van verduisterde (leasing)voertuigen.  In één specifiek geval betrof het een bijzonder uitgerust voertuig voor het transport van paarden.

Door snel te schakelen kon binnen enkele dagen de nachtelijke verblijfplaats van het voertuig worden gedeeld met de lokale politiediensten.  In samenwerking met de politie en de sleepdiensten van de verzekeraar werd het voertuig de volgende dag teruggebracht naar de eigenaar.

Case closed!

 

Heeft u als verzekeraar, makelaar of logistiek dienstverlener te maken (gehad) met (lading)diefstal?  Contacteer dan KVDS.be voor een grondig onderzoek.

Rens de Visser

Rens de Visser

Private detective

KVDS.be verricht (diepgaand) onderzoek met in-house privédetectives, desgewenst ook ‘online’ (Open Source Intelligence) en daar waar nodig maken we gebruik van externe firma’s voor o.a. het ‘geautomatiseerd’ zoeken naar gestolen objecten.

Heeft u als verzekeraar, makelaar of logistiek dienstverlener te maken (gehad) met ladingdiefstal? Contacteer dan KVDS.be met de vraag naar de mogelijkheden van onderzoek.